Hartelijk welkom op de website van

De Gouden Schaar Voorburg

  De Gouden Schaar is van

4 augustus  tot en met 5 september

 Gesloten

De Gouden Schaar  is hét adres voor al uw reparatie- en vermaak werkzaamheden. Jarenlange ervaring, verrassende creativiteit, eerlijkheid en een vriendelijke service zorgen ervoor dat onze klanten terug blijven komen.

Voor de Gouden Schaar ligt de prioriteit dan ook bij het leveren van kwaliteit: “wanneer ik een knoop aanzet, dan komt ‘ie echt niet meer los!”.

Reparaties en veranderingen van al uw kledinstukken

 Kleding gaat helaas wel eens kapot, zelfs onze favoriete kledingstukken, maar niet alles is vervangbaar en dan is kledingreparatie de perfecte oplossing. Al sinds 1989 is Gouden schaar Kledingreparatie & Stomerij een begrip in Voorburg en omstreken als het om kledingreparatie gaat. Wij repareren kledingstukken en dragen zorg voor uw kleding alsof het onze eigen kleding is. Reparaties uitvoeren aan kledingstukken gebeurt met veel precisie en geduld, zodat u verzekerd bent van een Perfect resultaat!

Voor meneer

Aanpassing van de revers aan de nieuwe lijn

Verbreden of innemen van zijnaden en vernauwen van schouders

Korter of langer maken zomen of mouwen

Nieuwe voering in jassen en colberts

Broeken verwijden,innemen en  korter of langer maken

Omslagen ,nieuwe ritssluitingen,nieuwe zakken  enz , enz

Voor Mevrouw

Het nauwer of wijder maken van japonnen, mantels, rokken of en pakjes. Het korter of langer maken. Nieuwe voering in rokken. Nieuw elastiek of ritssluitingen in pakjes of mantels, kragen en schouders in de nieuwe lijn en in het algemeen elke verandering of vernieuwing die ervoor zorgt dat uw kleren weer passen. Ook stoppage.!

Ook voor chemisch reinigen

Tevens kunt u bij ons ook terecht wanneer u uw kleren wilt laten stomen. Dit kunnen wij, indien gewenst, ook na de reparatie doen. Zo is uw kleding weer helemaal fris en voldoet deze aan uw wensen en kunt u met een tevreden gevoel de deur weer uitlopen. Service staat bij ons hoog in het vaandel, wij zijn dus pas tevreden met de kleding wanneer u dat ook bent.

Wat kun je bij ons laten reinigen?

Pantalons, colberts, blouses, shirts, rokken, jurken Suède/nubuck en glad leer.Trouwjaponnen, Gordijnen , Dekbedden & slaapzakken Matrashoezen Caravan- boot- en tuinstoelkussens 

*Het reinigen duurt gemiddeld 1 week.

Baby wiegje bekleden of wieg hemeltje op maat maken

Een bijzondere specialisatie van de Gouden Schaar is het bekleden van wiegen. De Gouden Schaar Voorburg is als geen ander, in staat om naast het bekleden van uw wieg ook te zorgen voor de verdere textiele aankleding van uw babykamer. Vaak wordt gevraagd een wieg te bekleden uit het familiebezit, bijvoorbeeld het wiegje waarin de aanstaande moeder, vader of zelfs grootouder als baby heeft gelegen. De bruidsjurk van de aanstaande moeder wordt soms gebruikt als hemeltje. Zo'n wieg in een harmonieus aangeklede babykamer geeft een extra emotionele dimensie aan de blijde gebeurtenis. Soms schaffen de aanstaande ouders een modern ledikantje aan, dat ze bijvoorbeeld met een hemeltje enige tijd de allure willen geven van een wiegje. Een fraaie oplossing die ook budgettair interessant is.

Op zoek naar leuke en unieke babycadeautje voor een baby

Zelfgemaakte baby slabbetjes en monddoekjes

eventueel met naam