Repareren van kleding

Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis. Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Lederen kleding

De Gouden Schaar beschikt over speciale machines , en heeft veel ervaring met, het repareren en vermaken van lederen kleding. Veel voorkomende reparaties zijn het inzetten van ritsen, aanzetten van zware knopen en het repareren van scheurtjes.

Gordijnen

Gordijnen geven sfeer in het huis. Bij ons kunt u uw gordijnen op maat laten maken. U kunt ook zelf een mooie stoffen of gordijnen kopen en wij maken er mooie gordijnen op maat van. Wij werken met alle soorten gordijnen van zijde tot polyamide.

 Overig woningtextiel

De woningtextiele bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubelovertrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed etc. Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen gratis zijn.

Stomen

U kunt alle soorten kleding of woningtextiel, bij ons aanbieden voor het droog reinigen (stomen),, chemisch reinigen, 

Reiniging van bruidskleding

Uw bruiloft, de mooiste dag van uw leven. In prachtige bruidskleding natuurlijk. De kans is groot dat uw trouwjurk of trouwpak niet geheel ongeschonden door uw trouwdag heen komt. Een vlek hier en daar is zeker op een feestdag niet te voorkomen. Met name de onderzijde van uw japon of sleep krijgt het flink te verduren. Maar uiteraard wilt u uw bruidsjapon (of het trouw kostuum van de bruidegom) wel graag als aandenken bewaren. Wij besteden veel zorg aan de reiniging van uw kwetsbare trouwkleding, zodat deze keurig netjes kan worden opgeborgen als een blijvende herinnering.